Infected Mushroom, Skazi, Yahel, XYU Budapest Park
Fotó: budapestpark.hu
2019. július 12., péntek 18:00

Infected Mushroom, Skazi, Yahel, XYU

A több mint két évtizede indult Infected Mushroom az elektronikus zene egyik legfontosabb úttörőjeként vált ismertté a szcénában. A neves IDJ Magazine kétszer is a világ 10 legfontosabb DJ-i közé választotta őket; több tízmillió lejátszással és egy igazi elvakult rajongóbázissal a hátuk mögött a Los Angeles-i bázisú, de izraeli származású páros az elektronikus zene egyik legerőteljesebb kis királyságát építette ki maga körül. Hat év után július 12-én pedig végre visszatérnek a Budapest Park színpadára, ahová túlvilági ütemeik és pszichedelikus dallamaik mellett tavaly decemberben megjelent stúdióalbumuk anyagát is magukkal hozzá majd! És ez még nem minden: az Infected után két - szintén izraeli illetőségű - szupersztár producer áll a DJ pult mögé – SKAZI, aki a punk rock műfajából nyergelt át a pszichedéliába, illetve a folyamatosan listavezető trackeket szállító Yahel . Az estét pedig tovább színesíti az XYU ritkaságszámba menő fellépése – Mester Tamás egyedülálló és lélegzetelállító elektronikus zenei utazásával kiegészülve egy valóban verhetetlen line-uppal várja a Budapest Park a goa és a trance szerelmeseit!????Infected Mushroom????SKAZI????Yahel????XYU????Dj Hruscsov ????Oleg????Psyletzky????Danger????Botond????Boohna????

Helyszín:Budapest Park

Közelgő események:

Kurátori tárlatvezetés A szürrealista mozgalom Dalítól Magritte-ig című kiállításban Magyar Nemzeti Galéria
2019. október 15., kedd 16:00

Kurátori tárlatvezetés A szürrealista mozgalom Dalítól Magritte-ig című kiállításban

Kurátori tárlatvezetéssel várjuk egyéni látogatóinkat A szürrealista mozgalom Dalítól Magritte-ig című kiállításban.

International Board Game Night s03e04 Dürer Kert
2019. október 15., kedd 18:00

International Board Game Night s03e04

Come and play with us again at Dürer Kert! We invite all English speakers in Budapest to our regular Tuesday events, International Board Game Nights! Join us, invite your friends and neighbours and build an empire, organize a parade, patch a blanket, battle the sheep, steal diamonds, be the king or explore the unknown. Or simply put: discover the world of modern board games, in the company of some super people and a beer, with the help of seasoned game masters.

Jegyár: 400 Ft
Pasosh (ПАСОШ - RU) Dürer Kert
2019. október 15., kedd 19:30

Pasosh (ПАСОШ - RU)

A moszkvai illetőségő punk-emo banda, a Pasosh, amelyet Petar Maric, Kirill Gorodnii és Grisha Drach triójából tevődik össze, 2015 óta számít az orosz könnyűzene egyik legnichebb bandájának, akik úgy a közönség, mint a kritikusok és a média szerint is a legizgalmasabb orosz zenekarok egyike jelen pillanatban. Mindez alighanem annak köszönhető, hogy hangzásviláguk egyaránt merít a 90-es évek olyan bandáiból, mint a Jawbreaker, a Fugazi, vagy a Pavement, illetve a...

Jegyár: 1500 Ft - 2000 Ft
Spoken word: Pion, Csider, Borsos Bence, Lil Frakk, Szendrői Csaba, ATMO, Lee n'gum A38 Hajó
2019. október 15., kedd 20:00

Spoken word: Pion, Csider, Borsos Bence, Lil Frakk, Szendrői Csaba, ATMO, Lee n'gum

A hazai alternatív zenei szcéna egyik legismertebb, költőként is aktív énekese, a trap szcéna feltörekvő, de máris sokat remekelt rappere és egy feketeöves slammer, valamint ATMO zenekar az est vendégei.

Jegyár: 500 Ft
Remekművek a 19. századi gyűjteményben – önkéntesek tárlatvezetése angolul Magyar Nemzeti Galéria
2019. október 16., szerda 14:00

Remekművek a 19. századi gyűjteményben – önkéntesek tárlatvezetése angolul

Az angol nyelvű tárlatvezetésen az Állandó kiállításra váltott belépőjeggyel lehet részt venni. (max. létszám 30 fő) Találkozási pont: C épület, információs pult

Desolation Europe Tour 2019 Dürer Kert
2019. október 16., szerda 19:30

Desolation Europe Tour 2019

2019 októberében a Desolation Europe Tour 2019 keretein belül az orosz Traumatomy zenekar, a szintén orosz Disfigurement Of Flesh zenekar illetve a magyar Paediatrician zenekar közös európai turnéra indul. Október 16-án, szerdán a 3 legendás zenekar a Dürer Kert kistermében lép fel.

Jegyár: 2000 Ft