SZERESD A TRASHEM BÉBI! Budapest Park
Fotó: budapestpark.hu
2019. szeptember 13., péntek 22:00

SZERESD A TRASHEM BÉBI!

from: 999 Ft

🗑A VISSZAIGAZOLÓK KÖZÖTT EGY BOGOLY BERTI FÉLE MÁSNAP ÍZŰ DRAZSÉ KERÜL KISORSOLÁSRA! 🛢 💎 Szeresd a Trashem bébi és a #házibuli kamrája ⚡️Mindig is adtál volna egy Griffendéles házibulit a Portré Lyukban, vagy csak azonnal Wingardium Leviosa vagy, ha a barik egy jó bulikába hívnak? 🌪⚡️ Gyere velünk szeptember 13-án a Házibuli Kamrájába, a Budapest Park Dzsungel táncterére, mert: ⚡️Itt zárjuk a 2019-es Budapest Park szezonunk 🎩A Teszlek Süveg egy deci Jägerbe fog beletenni 🐍Kígyóbb lesz a buli, mint Nagini (Voldemort Kígyója) 💀#MindMegKellInni 🥴Hopp-por helyett teleporttal juthatsz haza 🔥Tűzvillám helyett lejátsszuk a Tűzvarázslót 🍾Lejátsszunk mindent is 🧙‍♂️Félsz már, Potter? 😈LINE UP: 💎Dj Hamu&Gyémánt, Avada Kedavráig💎 💩Aki nem járt volna még a bulinkon, annak elmondjuk, hogy zeneileg bármi megtörténhet Krisztus előttől a 22. Századig, valamint a #részegség jogát fenntartjuk! 💩 🔥JEGYEK MÁR KAPHATÓAK! 🔥Jegyek:

Helyszín:Budapest Park

Közelgő események:

Mondays: Off A38 Hajó
2019. augusztus 26., hétfõ 17:00

Mondays: Off

Hosszabbítsd meg a hétvégédet és vedd ki a hétfődet. Ünnepeld az életörömet két nagyszerű arccal: Po:tival and Forsekkel.

Ingyenes
Játszóház a Dürerben Dürer Kert
2019. augusztus 26., hétfõ 18:00

Játszóház a Dürerben

Egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani a budapesti éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami rövid idő alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt. Mert a társasjáték - a legújabb legális tudatmódosító!

Jegyár: 400 Ft
Audiodiary: Gelka, Forteba A38 Hajó
2019. augusztus 27., kedd 17:00

Audiodiary: Gelka, Forteba

Gelka. Forteba. Ambient. Chillhop. Chillstep. Downtempo. Deephouse. House. Mindenkedd. Koktélakció. Naplemente. Józene. Jótársaság. Ingyenbelépő.

Ingyenes
Ellátótér Fesztivál Barba Negra Track
2019. augusztus 27., kedd 18:00

Ellátótér Fesztivál

Jegyár: 1500 Ft - 2000 Ft
Swing Taster - Ingyenes Bemutató Óra Dürer Kert
2019. augusztus 27., kedd 19:00

Swing Taster - Ingyenes Bemutató Óra

Ingyenes Swing bemutató órák a Pepitával! Érdekelnek a swingtáncok, az 1920-30-as évek divatja, frizurái, a forró jazz és egy remek társaság? Akkor gyere el és próbáld ki ingyenes bemutató óráinkat! A jókedv és nevetés garantált!

Ingyenes
Pepita Jazz Session with The Coquette Jazz Band Dürer Kert
2019. augusztus 27., kedd 20:00

Pepita Jazz Session with The Coquette Jazz Band

Swing Out your Summer! Vendégünk a fantasztikus The Coquette Jazz Band Grazból.

Jegyár: 1500 Ft